Meer over de behandelingen

De bekende Klassieke Massage is aangenaam om te ondergaan en brengt veelal een diepe ontspanning teweeg die uiteindelijk verfrissend werkt. Deze eeuwenoude en wijdverbreide massagetechniek bevordert een goede nachtrust en kan helpen bij het verdrijven van pijn.

Door het vrijkomen van endorfinen bij massage kunnen depressieve gevoelens worden verminderd. Massage versnelt de bloedcirculatie in weefsel en spieren wat leidt tot een versneld afvoeren van stofwisselingsafval waardoor voedingstoffen en zuurstof eerder kunnen toetreden.

Klassieke Massage vormt de basis van sportmassage.

 

Segmentale Massage is een massagetechniek die is gericht op de segmentale opbouw van het zenuwstelsel. Langs de wervelkolom vertakken de zenuwen zich over het lichaam en vormen neurale verbindingen tussen bepaalde delen van de huid, spieren, botten en organen. Door de huid te prikkelen door middel van massage kunnen organen worden beïnvloed. De helende werking van Segmentale Massage kan tot uiting komen in het verlichten en soms verhelpen van klachten die zijn ontstaan door functiestoornissen van het lichaam zoals spijsverterings- en ademhalingsaandoeningen.

Shiatsu is een Japanse en van oorsprong Chinese drukpuntmassage. Een behandeling kan verlichting brengen bij veel aandoeningen zoals slapeloosheid, hooikoorts en migraine. Shiatsu heeft een heel ontspannende uitwerking op lichaam en geest. Vooral de releases, die vaak als afsluiting maar ook afzonderlijk worden gegeven, zijn bijzonder rustgevend.

Een release is eigenlijk niets anders dan een behandeling Karui Shiatsu.

Karui Shiatsu wordt gegeven door met zachte druk, punten langs meridianen met elkaar te verbinden, waarop, volgens de oude oosterse filosofie, ki of chi, levensenergie, vrij kan gaan stromen. Karui Shiatsu ondervinden kan een onalledaagse gewaarwording zijn die lichaam en geest de gelegenheid geeft spanningen los te laten. Karui Shiatsu kan helpen bij het vinden van fysiek en mentaal evenwicht.

30 min. €25,

MASSAGE-CADEAUBON,
nu exclusief verkrijgbaar bij
Gezondheidswinkel Werkman Dokkum!